Slika 99
KLIKNITE NA PITANJA DA BI STE PREŠLI NA ŽELJENI ODGOVOR:

SASTOJCI

Prodajemo proizvode koji sadrže prirodne sastojke najviše kvalitete koji su također i u kliničkim istraživanjima pokazali i dokazali svoju visoku učinkovitost. Zahvaljujući visokim farmaceutskim standardima proizvodnje naši proizvodi sadrže isključivo sigurne i učinkovite prirodne sastojke.

enostim

Slika 100
Enostim je dodatak znanstveno dokazanim studijama koje pomažu kod erektilne disfunkcije, jer je to rastući problem koji pogađa mnoge muškarce širom svijeta. Ovaj dodatak će stimulirati libido, poboljšati erekciju, povećati volumen sperme i opustiti mišiće.

l-arginin

Slika 101

Za povećanje izdržljivosti kod fizičkih napora i kao pomoć za bolju erekciju

L-arginin je uvjetno esencijalna aminokiselina koja sudjeluje u razvoju i obnovi mišića, stoga je često koriste sportaši kao i svi koji žele održavati tijelo mladim i vitalnim. Pravilna razina L-arginina garantira bolju erekciju prirodnim putem, te bolje reproduktivno zdravlje.

cink

Slika 102
Cink pozitivno utiče na nivoe testosterona i sveukupno seksualno zdravlje. Povoljno utiče na plodnost, potenciju, seksualnu želju, i dugoročno seksualno zdravlje. Cink je esencijalan u produkciji sperme, i mnogi muškarci mogu imati pad testosterona ukoliko ne unose dovoljno cinka.

Sastojci: EnoSTIM™( Polifenoli iz grožđa, jabuke i šafranov stigma prah, Crocus sativus ) 53,6%;  Kapsula: želatin; sredstvo u rasutom stanju: mikrokristalna celuloza;  cink sulfat 4,9%; sredstvo protiv zgrušavanja: magnezijeve soli masnih kiselina; L-arginin HCL 2,2%.

Aktivni sastojci u 1 kapsuli:  EnoSTIM® 300mg, L-Arginin HCL 10mg, Cink 10mg.

Aktivni sastojci u 2 kapsule: EnoSTIM® 600mg, L-Arginin HCL 20mg, Cink 20mg.

Šest skrivenih prednosti čestog seksa !

Slika
  1. POBOLJŠANI IMUNITET- Muškarci koji imaju spolne odnose jednom ili dva puta sedmično imaju značajno višu razinu imunoglobulina- prve linije odbrane vašeg tijela od ozljeda i bolesti.

  2. ZDRAVLJE SRCA- Muškarci koji su vodili ljubav dva puta sedmično imali su 45% manju vjerovatnoču da će dobiti srčanu bolest.

  3. NIŽI KRVNI PRITISAK- Spolni odnos povezan je sa boljom reakcijom na stres i nižim krvnim pritiskom.

  4. UBLAŽAVANJE BOLOVA- Seksualna aktivnost oslobađa hormone koji smanjuju bol, a pokazalose da pomaže u smanjenju ili blokiranju boli u leđima I nogama.

  5. BOLJE SPAVAJTE- Hormon opuštanja oslobađa se nakon seksa što vam može pomoči da bolje zaspete. Također hormon oksitocin –“hormon ljubavi” oslobađa se kroz organizam koji također pomaže u poticanju sna.

  6. MLADI SJAJ- Studije su pokazale da se za one koji su u prosjeku uživali u seksu smatra da su od 7 do12 god mlađi od svoje stvarne dobi.

0 0